Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Ανεπιθύμητος, υπόλογος και –σύντομα- υπόδικος! Το ΕΠΑΜ για την επίσκεψη Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 

Ανεπιθύμητος, υπόλογος 
και –σύντομα- υπόδικος!

Σαν τον κλέφτη, μες στη νύχτα, κατέφτασε ο φερόμενος ως πρωθυπουργός στην πόλη μας, για να παρευρεθεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Με συνοδεία δεκάδων αστυνομικών οχημάτων, σε μια πόλη-φρούριο, με παρουσία χιλιάδων ανδρών των δυνάμεων καταστολής, από τα εγχώρια ΜΑΤ μέχρι τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και με τις φρεγάτες του 6ου στόλου, να μας θυμίζουν ότι ξαναζούμε κάποιες από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας μας.

Η πόλη ντύθηκε στα χρώματα της αστερόεσσας και, μέσα στη γενικευμένη ευφορία την οποία προσπαθεί να καλλιεργήσει η «κυβέρνηση» για την περίφημη έξοδό μας από τα μνημόνια, παραδίδεται από τον πιο νεοταξίτη δήμαρχο που πέρασε ποτέ, ως έτοιμο θεατρικό σκηνικό για την επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ. Με αποδέκτες τόσο τον Ελληνικό λαό, όσο –και κυρίως- τους Γερμανούς επικυρίαρχους του μέχρι πρότινος ανεξάτητου ελληνικού κράτους. Το μήνυμα είναι σαφές: «κάντε πίσω, εδώ κουμάντο κάνουμε εμείς!»

Για τον λαό της πόλης, αλλά και όλης της Βόρειας Ελλάδας, ο φερόμενος ως πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος.


Ανεπιθύμητος, επειδή ξεπουλώντας τις ελπίδες, τις προσδοκίες, αλλά και τους αγώνες ενός ολόκληρου λαού, οδήγησε στην υπογραφή του 3ου μνημονίου και στο βάθεμα της κατοχής και της διάλυσης του Ελληνικού κράτους.

Ανεπιθύμητος, επειδή πήρε τη δύναμη του 62% του ΟΧΙ και τη μετέτρεψε σε ένα χαμερπές και εθελόδουλο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Ανεπιθύμητος, επειδή με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και με τις υπόλοιπες, κατάπτυστες συμφωνίες που είτε υπέγραψε είτε ετοιμάζεται να υπογράψει, καταλύει κάθε έννοια εθνικής επικράτειας, θέτοντας σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια και την ίδια τη ζωή των Ελλήνων πολιτών. Κομμάτι-κομμάτι η πατρίδα μας «σερβίρεται» ως βρώσιμο είδος, για να ικανοποιήσει τις ορέξεις των Τούρκων, των Σλάβων, των Αλβανών, του Ισραήλ... υπό την υψηλή εποπτεία και «προστασία» του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Ανεπιθύμητος, επειδή όσο «τακτοποιεί» τα εθνικά μας θέματα, θέτει σε άμεσο κίνυνο ανάφλεξης τα Βαλκάνια, αλλά και όλη την περιοχή της ΝΑ Μεσογείου.

Ανεπιθύμητος για αναρίθμητους λόγους, όπως γίνεται φανερό και από την «υποδοχή» που του ετοιμάζει ο λαός της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας.

Το ΕΠΑΜ υπερασπίζεται το αναφαίρετο δικαίωμα του ελληνικού λαού να διαδηλώνει ελεύθερα και καταδικάζει κάθε προσπάθεια καταστολής των λαϊκών κινητοποιήσεων. Ταυτόχρονα, ως πολιτικός φορέας, δεν μπορεί να συνταχθεί με αυτούς που καλλιεργούν σκοπίμως την αυταπάτη ότι αν μαζευτεί πολύς κόσμος και αν φωνάξει πολύ δυνατά, θα «εισακουστεί» από τους κρατούντες. Ούτε μπορεί να συμπράξει στο «ξέπλυμα» κάθε λογής δοσίλογου μνημονιακού πολιτικού, στο όνομα της Μακεδονίας.

Για το ΕΠΑΜ ο αγώνας είναι ένας και είναι συνεχής και ανυποχώρητος μέχρι την τελική νίκη:
Ελλάδα ενιαία, αδιαίρετη, κυρίαρχο κράτος!

Και αυτός ο αγώνας περνάει αναπόφευκτα μέσα από την παραπομπή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, όλων όσοι συνέπραξαν στην κατοχή της πατρίδας μας! Λέμε λοιπόν στον Τσίπρα και στην υπόλοιπη συμμορία:

«Είσαι ανεπιθύμητος! Είσαι υπόλογος και –σύντομα, ελπίζουμε- υπόδικος για εσχάτη προδοσία! Όσο υπάρχει έστω και ένας από εμάς, αυτή η χώρα δεν θα σβήσει!»

Θεσσαλονίκη, 8 Σεπτεμβρίου 2018
ΕΠΑΜ – Τομέας Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου