Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Η αποσύνθεση του πολιτικού συστήματος σε πλήρη εξέλιξη...



Σχόλιο του Γραφείου Τύπου

Η αποσύνθεση του πολιτικού συστήματος σε πλήρη εξέλιξη
ή
Εκεί όπου συναντιέται η ΝΟΒΑΡΤΙΣ, η ΖΗΜΕΝΣ και η αναδυομένη ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ


Όλα τα παραμύθια τους καταρρέουν… Το γνωστό «μαζί τα φάγαμε» αποδεικνύεται «εμείς τα φάγαμε». Στα 23 δις είναι η ζημιά του δημοσίου από το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ. Για να καταλάβουμε το μέγεθος της λαμογιάς, αρκεί να πούμε ότι 23 δις ήταν η εξυπηρέτηση χρέους των τελευταίων 2 ετών.
Κι εμείς, βέβαια, συνεχίζουμε να (τους) πληρώνουμε…


Οι παρατρεχάμενοι συνεργάτες των τοκογλύφων, με σημαία το αριστερό ηθικό πλεονέκτημα (ο φερετζές του τρίτου μνημονίου και όλων των εφαρμοστικών νόμων που ψήφισαν) κατηγορούν τους παλιούς συνεργάτες ότι πήραν μίζες και εκείνοι με την σειρά τους αναμασούν την καραμέλα της «ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής» που δεν βοηθά, λένε, στην συναίνεση που χρειάζεται για τη συνέχιση της φτωχοποίησης του Έλληνα, του ξεπουλήματος της δημόσιας και ιδιωτικής του περιουσίας και του διαμελισμού της χώρας του.

Και στη γωνία, γεμάτοι ελπίδα ότι θα αποτελέσουν το κύριο ανάχωμα της λαϊκής αγανάκτησης, βρίσκονται Στρατηγοί, ο γιος του Κοκού (λέγε με πρίγκιπα…) ακομμάτιστοι, απολίτικοι, ομογενείς και CIA και ένα σωρό άλλοι. Έτοιμοι από πάντα να παίξουν το παιχνίδι της εθνικοφροσύνης, με τους ίδιους όρους που έπαιζαν και στο παρελθόν, διαχρονικά: να ξεπουλήσουν την Ελλάδα σε δικούς τους, με δικό τους όφελος, σ’ αυτόν που θα τους δώσει την καλύτερη μίζα…

Η αποσύνθεση του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος, μπορεί να μας παρασύρει όλους προς την μη-αναστρέψιμη καταστροφή.
Είναι στο χέρι μας να τους εμποδίσουμε!

Θεσσαλονίκη 7/2/2018
Γραφείο Τύπου
ΕΠΑΜ -Περιφ. Κεντρ. Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου