Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Όλοι στο ειρηνοδικείο την Τετάρτη 14/6/17, ώρα 15:30



Αυξάνουν οι πλειστηριασμοί διαμερισμάτων στη Θεσσαλονίκη!
Όλοι στο ειρηνοδικείο την Τετάρτη 14/6/17, ώρα 15:30

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά 11 διαμερίσματα και κατοικίες εκποιούνται αυτή την Τετάρτη από τις τράπεζες στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, παρά τις υποσχέσεις των μεγαλοσυμβολαιογράφων ότι δεν θα προβαίνουν σε πλειστηριασμούς κατοικιών! Και μαζί μ’ αυτά, «βγάζουν στο σφυρί» και 15 χώρους γραφείων, 5 αποθηκευτικούς χώρους, 3 καταστήματα, και επίσης βιοτεχνικούς και βιομηχανικούς χώρους, αγρούς, κτίσματα και οικόπεδα. Συνολικά 24 πλειστηριασμοί γίνονται στη Θεσσαλονίκη από τις τράπεζες, 52 στην Αττική και 140 σε όλη την Ελλάδα!
Θα τους αφήσουμε ανεξέλεγκτους να κατάσχουν την ιδιωτική περιουσία μας χάριν των τραπεζών και των μνημονιακών δεσμεύσεων που ανέλαβαν χωρίς να μας ρωτήσουν; Θα τους επιτρέψουμε να παραδίδουν βορά στα ξένα funds και στα ντόπια κοράκια τις ιδιωτικές περιουσίες και τα σπίτια μας; Μετά από τις τράπεζες που φτωχοποίησαν τον Έλληνα πολίτη και τώρα του παίρνουν την περιουσία, ακολουθεί η αποκαλούμενη «Ανεξάρτητη» Αρχή Δημοσίων Εσόδων που αφού φορτώνει τους πολίτες με σωρεία χρεών, στη συνέχεια κατάσχει την περιουσία τους, δήθεν για να «ξεπληρώσουν» τα αδίκως και παρανόμως επιβεβλημένα «χρέη» τους! Θα τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν αυτή την καταστροφή σε βάρος μας και σε βάρος των παιδιών μας;

Το ΕΠΑΜ, κάνοντας το καθήκον του απέναντι στο λαό και την πατρίδα, καταγγέλλει την παράνομη και αντισυνταγματική αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ακίνητης περιουσίας· και δηλώνει ευθαρσώς την πρόθεσή του για την επιστροφή όλων των περιουσιών που πλειστηριάστηκαν στα χρόνια της μνημονιακής κατοχής πίσω στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, αμέσως με την αποκατάσταση της νομιμότητας και της εθνικής κυριαρχίας.

Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΠΑΜ, όπως κάνει σταθερά εδώ και 3 χρόνια έχοντας διασώσει δεκάδες περιουσίες από τα νύχια των τραπεζών, καλεί για άλλη μια φορά το λαό της Θεσσαλονίκης και ιδίως τους συμπολίτες μας των οποίων οι περιουσίες βγαίνουν ή κινδυνεύουν να βγουν «στο σφυρί», να είναι στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης κι αυτή την Τετάρτη. Η διάσωση των περιουσιών μας απαιτεί την παρουσία όλων μας στην έδρα που συναθροίζονται τα κοράκια και οι πρόθυμοι συνεργάτες τους, προκειμένου να καταφέρουμε γι άλλη μια φορά να αποτρέψουμε τη ρευστοποίησή τους.

ΚΑΙ αυτήν την Τετάρτη θα είμαστε εκεί για ν’ αποτρέψουμε
 την εκποίηση της ακίνητης περιουσίας των συμπολιτών μας!

ΚΑΙ αυτήν την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 15:30 στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης
(στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου).

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου