Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Η συμμετοχή του ΕΠΑΜ στην εκδήλωση της Χ.Δ. για τα 15 χρόνια της ΟΝΕ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία του ΕΠΑΜ αποτελούμενη από τον γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλο και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Όθωνα Κουμαρέλλα παραβρέθηκε στην εκδήλωση του κινήματος Χριστιανική Δημοκρατία, «15 Χρόνια ΟΝΕ» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο κ. Συμβουλόπουλος αναφέρθηκε στην 15χρονη πορεία της χώρας μας εντός ΟΝΕ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην αύξηση του δημόσιου χρέους. Παράλληλα, μίλησε για την πρόταση του ΕΠΑΜ για την έξοδο της χώρας από την ευρωφυλακή, επισημαίνοντας το γεγονός της ύπαρξης καθεστώτος κατοχής στην χώρα.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ζήτημα της συγκρότησης αντιμνημονιακού μετώπου, επισημαίνοντας, ότι από το ΕΠΑΜ οι προσκλήσεις είναι συνεχείς και ξεκάθαρες. Προσκλήσεις που για να τελεσφορήσουν, όπως είπε, χρειάζεται να αντιμετωπιστούν και οι κάθε είδους προκλήσεις που εγείρονται, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι κανείς δεν κρύβεται πίσω από απλές συνθηματολογίες εντυπώσεων. Ιδιαίτερη αναφορά στα λεχθέντα του κ. Γλέζου, έκανε κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του ο κ. Όθωνας Κουμαρέλλας. Ο Μανώλης Γλέζος, στη διάρκεια της ομιλίας του, τάχθηκε κατά της εξόδου από την Ε.Ε. και την ευρωζώνη, γεγονός που προκάλεσαν έντονο προβληματισμό στους παρευρισκόμενους.

Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου