Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12, στις 3:30 μμ έξω από τα Δικαστήρια!



Συναγωνιστές, συναγωνίστριες, φίλοι και φίλες

Παρά τη συνεχιζόμενη αποχή των συμβολαιογράφων, επιχειρείται κι αυτή την Τετάρτη να βγουν σε πλειστηριασμό ακίνητα συμπολιτών μας προς όφελος τραπεζών. 

Πιο συγκεκριμένα, είναι προγραμματισμένος ο εκπλειστηριασμός δύο διαμερισμάτων στον Εύοσμο, 70 τετρ. μέτρων το καθένα, τα οποία βγαίνουν στο σφυρί από την τράπεζα Πειραιώς ενώπιον της «γνωστής και μη εξαιρετέας» προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της κας Ιωάννας Μπιλίση- Χρουσαλά.

Ακόμη κι αν δεν δοθεί η άδεια γι αυτά τα δύο διαμερίσματα λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των συμβολαιογράφων σε ό,τι αφορά τις κατοικίες, ωστόσο δεν έχει πάψει η διαδικασία εκποίησης της υπόλοιπης ακίνητης περιουσίας των συμπολιτών μας. Στο στόχαστρο της Τράπεζας Πειραιώς, την Τετάρτη 14/12, είναι βιοτεχνικοί και αποθηκευτικοί χώροι (στον Δήμο Αμπελοκήπων/Μενεμένης και στην περιοχή Ντεπώ), στην αμείωτη προσπάθειά της να εκποιήσει και να εξανεμίσει την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων πολιτών προς όφελος των συμφερόντων της.

Το υποκριτικό ενδιαφέρον των συμβολαιογράφων στα αιτήματά τους προς την πολιτεία, περιορίζεται μόνο στην προστασία της Α΄και μοναδικής κατοικίας, αδιαφορώντας για τους πλειστηριασμούς κάθε άλλης ακίνητης περιουσίας, είτε είναι η δεύτερη κατοικία κάποιου συμπολίτη μας που την προορίζει για τα παιδιά του, είτε αγροτεμάχιο, είτε επαγγελματικός χώρος, είτε αποθήκη κ.ο.κ.

Την προηγούμενη Τετάρτη, οι πλειστηριασμοί αποτράπηκαν χάρη στην δική μας, δυναμική παρέμβαση. Το ίδιο θα συμβεί κι αυτή τη φορά, αν επιχειρήσουν να προχωρήσουν σε οποιονδήποτε πλειστηριασμό ακίνητης περιουσίας σε βάρος συμπολίτη μας.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12, στις 3:30 μμ

έξω από τα Δικαστήρια!

Για άλλη μια φορά δεν θ’ αφήσουμε

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου