Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Το ΕΠΑΜ Κεντρ. Μακεδονίας καλεί τους πολίτες σε ενεργή συμπαράσταση στους αγρότες



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΕΠΑΜ Κεντρικής Μακεδονίας χαιρετίζει τις μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις των αγροτών ενάντια στα μέτρα της αριστερο-μνημονιακής κυβέρνησης - μαριονέτα της τρόικα και των δανειστών.

Η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση κατ' εντολή των ντόπιων και ξένων συμφερόντων συνεχίζει μια πολιτική που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη αφαίμαξη του ελληνικού λαού και τον ξεπούλημα της χώρας.

Η δυναμική και η αποφασιστικότητα του κινήματος των αγροτών δείχνει το δρόμο σε κάθε Έλληνα πολίτη. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι οι θυσίες που μας ζητούν δεν αποσκοπούν στη σωτηρία της χώρας, αλλά στην καταστροφή της. Το μόνο που σώζουν, και αυτό προσωρινά, είναι το ευρώ και τα τεράστια κέρδη των ολιγαρχών που συνδέονται με αυτό.

Το ΕΠΑΜ Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να κατέβουν στα μπλόκα των αγροτών στα “πράσινα φανάρια” (αεροδρόμιο) και στα διόδια των Μαλγάρων, όχι απλά για συμπαράσταση, αλλά για να διαδηλώσουν μαζί με τους αγρότες τη δική τους αντίδραση και αντίσταση στις αντιλαϊκές μεθοδεύσεις.

Καλούμε όλα τα σωματεία εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης να συμβάλουν αποφασιστικά στην οργάνωση του κόσμου σε ένα μαζικό, αγωνιστικό κίνημα αντίστασης και ανατροπής.

Τα περιθώρια ανοχής και αντοχής του λαού μας έχουν εξαντληθεί.
Αρνούμαστε να παλεύουμε απλά για την επιβίωση.
Διεκδικούμε μια καλύτερη Ελλάδα, μια καλύτερη ζωή.

Θεσσαλονίκη 26/1/2016
Γραφείο Τύπου ΕΠΑΜ Κεντρικής Μακεδονίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου