Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Κάλεσμα για την αποτροπή των πλειστηριασμών την Τετάρτη 27/1/16, Θεσσαλονίκη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι πλειστηριασμοί σε όλη την Ελλάδα συνεχίζονται. Η πρακτική της εκποίησης της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών, προϊόν των μνημονίων που υπέγραψαν όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, έχει φτάσει στο ζενίθ της, αφού εκποιούνται τώρα πια και κυρίες κατοικίες από τις τράπεζες που ο Ελληνικός λαός έχει ανακεφαλαιοποιήσει με ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.

Σε πολλά ειρηνοδικεία  ανά την Ελλάδα, κάθε Τετάρτη από τις 16:00 έως τις 17:00, οι τραπεζίτες μαζί με τον συρφετό που τους συνεπικουρεί, βρίσκουν μπροστά τους αποφασισμένες συλλογικότητες που σταματούν τους πλειστηριασμούς.

Στην Θεσσαλονίκη, στο ειρηνοδικείο της πόλης, κάθε Τετάρτη  ο «Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς» δίνει την μάχη για να σωθούν τα σπίτια των συμπολιτών μας.

Το Ε.Πα.Μ., μετέχοντας ενεργά όπου υπάρχει πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών, συμμετέχει σταθερά και στη Θεσσαλονίκη στηρίζοντας το συντονισμό  των συλλογικοτήτων με την παρουσία των μελών και των φίλων του,
και καλεί κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως αν θίγεται άμεσα ή όχι, να βρίσκεται στα δικαστήρια, στο ισόγειο του δικαστικού μεγάρου, την Τετάρτη 27/1/2017 και κάθε Τέταρτη στις 16:00.

Όλοι μαζί, να τους κάνουμε να νιώσουν την ανάσα μας
Όλοι μαζί, να εμποδίσουμε το ξεπούλημα των σπιτιών μας που βρίσκεται σε εξέλιξη

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη 25/1/2016
Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου