Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Η ύστατη έκκληση του ΕΠΑΜ στους συμβολαιογράφους της Θεσσαλονίκης (βίντεο)


Ύστατη έκκληση απηύθυνε την Κυριακή 4/3/18 το ΕΠΑΜ Κεντρικής Μακεδονίας στους συμβολαιογράφους του εφετείου Θεσσαλονίκης, στην έκτακτη ώρα 10:00 το πρωί γενική συνέλευση του συλλόγου τους με θέμα τη συνέχιση ή όχι της αποχής τους από τους πλειστηριασμούς.

Η έκκλησή μας έξω από το χώρο του εντευκτηρίου τους όπου τους παρακινούσαμε να συνεχίσουν την αποχή τους, δεν εισακούστηκε. Οι συμβολαιογράφοι του εφετείου Θεσσαλονίκης έλαβαν την απόφαση να διακόψουν την αποχή τους και να επιτρέψουν στα κοράκια/συναδέλφους τους να ολοκληρώσουν την εξαθλίωση του ελληνικού λαού και τη λεηλασία της περιουσίας του.



Ορισμένοι εικάζουν ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας τους οφείλεται στην εκ του πονηρού -όπως λένε- καθυστέρηση της ανάρτησης της πρόσκλησης για τη γενική συνέλευση στην ιστοσελίδα του συλλόγου τους (η ανάρτηση της πρόσκλησης έγινε στις 2/3, δηλ. μόλις δύο ημέρες πριν από την ημερομηνία της γεν. συνέλευσης), έτσι ώστε να μην το πληροφορηθεί το σύνολο των μελών τους και να μην προσέλθουν, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στα κοράκια. Άλλοι λένε ότι οφείλεται στην αδιαφορία της πλειονότητας των συμβολαιογράφων για τα όσα συμβαίνουν στον ελληνικό λαό, γιατί φροντίζουν ο καθένας τους για τον εαυτό του δια του «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», πιστεύοντας ότι ο ίδιος θα καταφέρει να σωθεί από τη λαίλαπα.

Όπως και να έχει, η απόφασή τους αυτή, τους καθιστά υπόλογους απέναντι στον ελληνικό λαό και τη χώρα. Γιατί συγχρωτίζονται απόλυτα πλέον με το δωσιλογισμό των κυβερνώντων και με τις εντολές των δανειστών. Ας μην διαμαρτύρονται λοιπόν που θα δεχθούν οι ίδιοι ως σύνολο το κύμα της λαϊκής κατακραυγής και αγανάκτησης για τη λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας. Υπεύθυνοι είναι μόνον αυτοί και κανένας άλλος αφού επέλεξαν να γίνουν το άλλοθι της κυβέρνησης, υποκύπτοντας στα πιο αποκρουστικά συμφέροντα λίγων συναδέλφων τους και στις απαιτήσεις των υπόδικων πρώην και νυν προέδρων των συλλόγων τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου