Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Όλοι την Κυριακή 4/3, στις 9:30 το πρωί, στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Την Κυριακή 4/3/2018, ώρα 10:00 το πρωί, θα γίνει γενική συνέλευση των μελών του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου του Εφετείου Θεσσαλονίκης με μοναδικό θέμα: «Πλειστηριασμοί. Ενημέρωση, τοποθετήσεις, λήψη αποφάσεων».

Εν ολίγοις, η γενική συνέλευση των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης θα γίνει προκειμένου να αποφασίσουν τη συνέχιση ή το σταμάτημα της αποχής τους από τους πλειστηριασμούς.

Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη, έκτακτη συνέλευσή τους είχαν αποφασίσει «Να επιτραπεί η ελεύθερη πιστοποίηση στην υφιστάμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών όσων συναδέλφων το επιθυμούν, ώστε να μην καθίσταται αδύνατη η διενέργεια μετά από ενδεχόμενη λύση της αποχής».

Η απόφαση αυτή, ήδη έχει ανοίξει το δρόμο για τη λύση της αποχής και το άμεσο ξεκίνημα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στη Θεσσαλονίκη, όπως έχει ήδη συμβεί στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές. Οι ευθύνες που φέρουν οι ίδιοι οι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι και τα μέλη τους στη λεηλασία της περιουσίας του ελληνικού λαού και κατ’ επέκταση στην καταστροφή της χώρας μας, πρέπει να τους καταδειχθεί για άλλη μια φορά πριν πάρουν την οριστική απόφασή τους. Ίσως αυτή να είναι η τελευταία μας ευκαιρία να κατανοήσουν ότι η συνέχιση της αποχής τους, δίνει "παράταση ζωής" σε χιλιάδες συμπολίτες μας που κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο ή να χάσουν τα ακίνητά τους μόλις ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Για όλους αυτούς τους λόγους, είναι απολύτως απαραίτητη η παρουσία όλων μας έξω από το εντευκτήριο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Όλοι αύριο, Κυριακή 4/3, στις 9:30 το πρωί
στο εντευκτήριο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου
(Καλαποθάκη 20, Θεσσαλονίκη)

Θεσσαλονίκη 3/3/2018
ΕΠΑΜ - Τομέας Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου