Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Όλοι έξω από τη συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, Δευτέρα 12/2, ώρα 15:30
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Καλούμε το λαό της Θεσσαλονίκης σε συγκέντρωση στη γενική συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης (Δευτέρα 12/2, ώρα 15:30), όπου θα αποφασίσουν για το αν θα επιτραπεί η ελεύθερη πιστοποίηση στην υφιστάμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών όσων συμβολαιογράφων το επιθυμούν, έτσι ώστε «να μην καθίσταται αδύνατη η διενέργεια μετά από ενδεχόμενη λύση της αποχής»!

Μια τέτοια απόφαση ανατρέπει πλήρως το πλαίσιο ακόμη και της σημερινής αποχής τους, αφού πλέον ανοίγει το δρόμο για την εκποίηση των περιουσιών των πολιτών από τράπεζες, εφορία (ΑΑΔΕ) και ταμεία μέσω της εφαρμογής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.


Καλούμε τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης να συνεχίσουν την άρνησή τους να συμπράξουν στη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Είναι οι πρώτοι που όρθωσαν το ανάστημά τους καταγγέλλοντας τις παρανομίες της κυβέρνησης, παγώνοντας έτσι κάθε πλειστηριασμό και προκαλώντας κύμα παρόμοιων καταγγελιών από τους συμβολαιογραφικούς συλλόγους όλης της χώρας.

Καλούμε τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης να αρνηθούν για άλλη μια φορά να συμπράξουν με τα συμφέροντα των ελαχίστων μελών τους που ζητούν την ελεύθερη πιστοποίηση στην υφιστάμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Υπόλογοι είναι απέναντι στην πλειοψηφία των μελών τους και όχι σε λίγους συναδέλφους τους που εξευτελίζουν το λειτούργημα και κερδοσκοπούν από τη δυστυχία του ελληνικού λαού.

Καλούμε κάθε έντιμο συμβολαιογράφο που σέβεται το λειτούργημά του και τον εαυτό του, να συμπαραταχθεί με τον ελληνικό λαό και να εμποδίσει με κάθε τρόπο την λεηλασία της περιουσίας του από τις δυνάμεις της σύγχρονης κατοχής και τους συνεργάτες τους.

Το ΕΠΑΜ, κάνοντας το καθήκον του απέναντι στο λαό και την πατρίδα, καταγγέλλει την παράνομη και αντισυνταγματική αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ακίνητης περιουσίας και υπενθυμίζει ξεκάθαρα και προς όλους την υπόσχεσή του πως όλες οι περιουσίες που πλειστηριάστηκαν στα χρόνια της μνημονιακής κατοχής, θα επιστρέψουν πίσω στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους αμέσως με την αποκατάσταση της νομιμότητας και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας.

Όλοι έξω από το εντευκτήριο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
οδός Καλαποθάκη 20
την Δευτέρα 12/2, ώρα 15:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου