Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Όλοι την Κυριακή 28/1 ώρα 10:00 στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης



Οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης, που μέχρι τώρα έκαναν αποχή από όλους τους πλειστηριασμούς, θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 28/1 στις 10:00 το πρωί γενική συνέλευση του συλλόγου τους, για να αποφασίσουν, μεταξύ άλλων, τη στάση τους από δω και πέρα στο θέμα των πλειστηριασμών. 

Με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς να έχουν ήδη ξεκινήσει και με τη γενικευμένη εφαρμογή τους από τον επόμενο μήνα, κανένα σπίτι, καμία ιδιοκτησία, κανένας πολίτης - ιδιοκτήτης ακινήτου δεν είναι και δεν πρέπει να νιώθει ασφαλής!


Ακόμα και όσοι δεν έχουν πάρει τραπεζικό δάνειο και έχουν καταφέρει ακόμα να μη χρωστούν πουθενά, με την υπερφορολόγηση, τα εξευτελιστικά μεροκάματα και τη συνεχή αύξηση του κόστους ζωής και της ανεργίας, κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να βρεθούν υπερχρεωμένοι στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Και ας μην εκπλαγεί κανείς αν η "ανεξάρτητη" ΑΑΔΕ αποδειχθεί πιο ανάλγητη από τα κοράκια των τραπεζών!

Η παρουσία μας στη συνέλευση αυτή είναι απαραίτητη, για να πιέσουμε τους συμβολαιογράφους να συνεχίσουν την αποχή τους και να δώσουν το παράδειγμα και στους συναδέλφους τους των υπολοίπων νομών, να πράξουν το ίδιο!

ΟΛΟΙ την Κυριακή 28/1 ώρα 10:00 το πρωί
στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου