Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Η Προσυνεδριακή συνάντηση του ΕΠΑΜ στη Θεσσαλονίκη




Ανακοίνωση/ενημέρωση

για την Προσυνεδριακή συνάντηση του ΕΠΑΜ στη Θεσσαλονίκη



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  εχθές, 14 Οκτώβρη 2017, η προγραμματισμένη συνάντηση μελών και φίλων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, στο πλαίσιο του  Προσυνεδριακού Διαλόγου.

Στη συνάντηση, που έγινε στον 4ο όροφο της ΕΔΟΘ  και ώρα 18:00,  παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι των Τ.Ο. του ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης και συζήτησαν τα ζητήματα  που θα απασχολήσουν το 6ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στις 20, 21 και 22 Οκτώβρη 2017.

Στη συζήτηση που έγινε, οι τοποθετήσεις των συναγωνιστών – πολλοί εκ των οποίων είναι και σύνεδροι -  κινήθηκαν γύρω από την ανάλυση της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης  και εξέφρασαν τις απόψεις και τις θέσεις τους σχετικά με το πώς θα πρέπει να κινηθεί το ΕΠΑΜ  για κάνει γνωστές τις θέσεις του σε ευρύτερα στρώματα του λαού, επαγγελματικών ομάδων και συνολικότερα στη κοινωνία.

Τέθηκε το ζήτημα της εντατικοποίησης της εξειδίκευσης του κυβερνητικού προγράμματος του ΕΠΑΜ  ανά τομέα ενδιαφέροντος, με σκοπό να αποτελέσει μια αξιόπιστη πρόταση, με εξειδικευμένο περιεχόμενο και  να αποκτήσει σταθερά ερείσματα μέσα στην κοινωνία.

Μια άλλη θεματική προβληματισμού που αναδείχθηκε από τους ομιλητές ήταν το πώς το Μέτωπο θα αποκτήσει τη μέγιστη συνοχή, έτσι ώστε να εκπληρώσει του στόχους του. Διατυπώθηκαν θέσεις σχετικά με τη  δουλειά στη γειτονιά, τη δουλειά μέσα στις επιτροπές κυβερνητικού έργου και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει αυτή να οργανωθεί, καθώς και θέσεις για την αλλαγή του Καταστατικού μας. Οι προτάσεις που κατέθεσαν και θα μεταφέρουν οι σύνεδροι για συζήτηση, ήταν ενδιαφέρουσες, δημιουργικές και σε κάθε περίπτωση ενισχυτικές του διαλόγου προς την κατεύθυνση της παραγωγής πολιτικής και της πρακτικής δουλειάς.

Το γενικό συμπέρασμα που προέκυψε απ αυτήν τη συνάντηση είναι ότι οι ΕΠΑΜιτες, περισσότερο από ποτέ ώριμοι πολιτικά, κατεβαίνουν στο 6ο Συνέδριο για να συμβάλουν στο παραπέρα δυνάμωμα της ενότητας του μετώπου και στην εμπλουτισμό της πολιτικής δράσης του, έτσι ώστε να ανακτηθεί η Εθνική μας  Κυριαρχία και να γίνει ο Λαός αφέντης στον τόπο του, ανατρέποντας  τη σύγχρονη κατοχή που μας έχουν επιβάλει Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη με όπλα το χρέος και τα μνημόνια.

6ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.ΠΑ.Μ. – ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου