Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ερωτήματα προς απάντησηΣΧΟΛΙΟ


Δηλαδή, για να καταλάβουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί διότι τελευταία μάλλον ορισμένοι είτε σκοπίμως είτε μη, επιχειρούν τη δημιουργία θολού τοπίου. Πως λέμε "δημιουργική ασάφεια"; Ένα τέτοιο πράγμα δηλαδή. Με αφορμή λοιπόν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι η πρόταση Λαπαβίτσα είναι συμπληρωματική στην πρόταση της ΛΑ.Ε, θα ήταν χρήσιμο να μας αποσαφηνίσουν από την ΛΑ.Ε τα εξής:

Αν η πρόταση Λαπαβίτσα είναι συμπληρωματική στην πρόταση της ΛΑΕ,
τότε τι ακριβώς προτείνει η δεύτερη;

α) Να πληρώσουμε με νέα δραχμή ένα μεγάλο μέρος του χρέους, αφού αποδεχθούμε τον καταχρηστικό, παράνομο, επαχθή και απεχθή χαρακτήρα του;

β) Να εθνικοποιήσουμε τις συστημικές τράπεζες για να φορτώσουμε τα χρέη και τις ζημιές τους στο κρατικό προϋπολογισμό;

γ) Να κάνουμε γαργάρα το καθεστώς κατοχής της πατρίδας μας από τους "θεσμούς";

δ) Να υποτιμήσουμε το νέο νόμισμα για να κερδίσουν οι κερδοσκόποι σε βάρος των μισθών και των συντάξεων;

ε) Να παραμείνουμε στην ΕΕ υπό ειδικό καθεστώς; Αυτά θεωρεί συμπληρωματική πρόταση στη δική της πρόταση η ΛΑΕ;

Πότε θα ξεκαθαρίσει το τι προτείνει και δεν θα παλινδρομεί με γνώμονα πολιτικές σκοπιμότητες; Όσο για τη φαντασία του κ. Καζάκη, ίσως τελικά να έχουν δίκιο. Μιας και ο κ. Καζάκης μάλλον με τη φαντασία του θεώρησε ότι η ΛΑΕ ξεκαθάρισε με την πρότασή της και δεν την αμαυρώνει με βαθύτατα επικίνδυνες για το λαό και τη χώρα προτάσεις σαν του κ. Λαπαβίτσα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον.
Σοφόν το σαφές!

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)
Αθήνα 2 Ιουνίου 2017
Γραφείο Τύπου

…………………………………...
Σχόλιο ΕΠΑΜ Κεντρικής Μακεδονίας:
Παραθέτουμε την απάντηση της δ/νσης της ιστοσελίδας Ισκρα σε ερώτηση ανώνυμου αναγνώστη για τον Δ. Καζάκη, κάτω από συνέντευξη του κ. Λαφαζάνη με τίτλο: «Πολιτικό, κινηματικό και εκλογικό μέτωπο όλων των αριστερών, προοδευτικών, πατριωτικών, αντιμνημονιακών δυνάμεων»

ανωνυμος 01/06/2017 at 16:41
Ισχύει το σχόλιο του κύριου Καζάκη του ΕΠΑΜ οτι ο κύριος Λαφαζανης και η ΛΑΕ παίρνει αποστάσεις από την πρόταση Λαπαβίτσα ?
στο 58:30 του βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=TpQU507onAM

Δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο, παρά μόνο από την φαντασία του κ. Καζάκη. Η πρόταση Λαπαβίτσα δεν είναι αντιθετική, αλλά συμπληρωματική στο πρόγραμμα της ΛΑ.Ε και την πρότασή της για το εθνικό νόμισμα, η οποία έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και καιρό και κυκλοφορεί και σε φυλλάδιο που διανέμεται δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο/-η.