Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ! Την Τετάρτη 7/6 στο Ειρηνοδικείο ΘεσσαλονίκηςΤην προηγούμενη Τετάρτη, με το πρόσχημα της «πληροφόρησης για τοποθέτηση βόμβας»(!) στο Ειρηνοδικείο, η πρόεδρος του συμβολαιογρ. συλλόγου Θεσσαλονίκης βρήκε «εύσχημο» τρόπο για να φύγει από την αίθουσα χωρίς να υποστεί την πίεση των δεκάδων ανθρώπων που διαμαρτύρονταν για την αρπαγή των περιουσιών του ελληνικού λαού από τις τράπεζες. «Βόμβα» φυσικά δεν υπήρξε ούτε και καμιά σχετική «πληροφόρηση» όπως και καμία κινητοποίηση της αστυνομίας για την «ανεύρεσή» της, πράγμα που δείχνει ότι η πρόεδρος δεν διστάζει να προβάλλει ακόμη και τα μεγαλύτερα ψέματα προκειμένου είτε να αμαυρώσει τις κινητοποιήσεις για να φοβηθεί ο κόσμος και να μην έρχεται στα ειρηνοδικεία, είτε να επιδιώξει με το στανιό τη βίαιη εκκένωση. Καμιά όμως απόπειρα εκκένωσης του κτιρίου δεν έγινε και τα μέλη του κινήματος παρέμειναν εκεί μέχρι το πέρας της διαδικασίας.


Η ματαίωση των πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη βδομάδα μ’ αυτό τον τρόπο, δείχνει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει αυτοί που συνεργάζονται με τις κατοχικές δυνάμεις των τραπεζιτών για την αρπαγή της περιουσίας μας. Δεν έχουμε παρά να τους δείξουμε την αποφασιστικότητά μας με την παρουσία μας εκεί για άλλη μια φορά, όπως κάνουμε σταθερά κάθε Τετάρτη τα τελευταία δυόμισι χρόνια!
 
Ο σχεδιασμός των τοκογλύφων γι αυτή την Τετάρτη 7/6/2017 περιλαμβάνει πάνω από 110 πλειστηριασμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι 12 απ’ αυτούς αφορούν την περιοχή Θεσσαλονίκης όπου "βγάζουν στο σφυρί" διαμερίσματα, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, αγροτεμάχια, οικόπεδα, βιομηχανικούς χώρους κ.α. από τις τράπεζες Πειραιώς, Eurobank και Alpha Bank.

Αναρτούμε το Δελτίο Πλειστηριασμών για τη Θεσσαλονίκη, όπου αναγράφουμε και τα ονόματα των συμβολαιογράφων που τώρα πλέον, με την ψήφιση του «Συμπληρωματικού μνημονίου συμφωνίας» («4ο Μνημόνιο» όπως σωστά το αποκαλεί ο κόσμος), αντί του κλασικού ρόλου τους, «αναβαθμίστηκαν» σε άμεσους συνεργούς των τραπεζών και των κορακιών.
Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Ο συμβολαιογράφος, από δικαστικός λειτουργός για την προστασία του πολίτη, μετατρέπεται επίσημα σε εκποιητή με το αζημίωτο πίσω από κλειστές θύρες και ερήμην των ενδιαφερομένων. Με την άμεση συνέργεια λοιπόν ενός μικρού αριθμού "προθύμων" συμβολαιογράφων, τα σχέδια των τοκογλύφων επιφυλάσσουν ακόμη περισσότερο πόνο και εξαθλίωση για τον ελληνικό λαό αφού σε λίγο καιρό η συμμορία των δυναστών, των κορακιών και των προθύμων συνεργατών τους, θα προσπαθήσει να αρπάξει με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ψήφισαν 153 βουλευτές στο 4ο μνημόνιο, πάνω από  10.000 ακίνητα μέσα στο 2017 και περίπου 15.000 ακίνητα το 2018.

Το Ε.Πα.Μ., έχοντας πρωτοστατήσει στη σωτηρία χιλιάδων ακινήτων των συμπολιτών μας απο τράπεζες και δημόσιο και μετέχοντας ενεργά όπου υπάρχει πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών, έχει ξεκινήσει εδώ και δυόμιση χρόνια τον αγώνα κατά τον πλειστηριασμών και στη Θεσσαλονίκη, μετέχοντας έκτοτε σταθερά κάθε Τετάρτη με την παρουσία των μελών και των φίλων του,
και καλεί κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως αν θίγεται άμεσα ή όχι, να βρίσκεται στα δικαστήρια, στο ισόγειο του δικαστικού μεγάρου, αυτή την Τετάρτη 7/6/2017 και κάθε Τέταρτη στις 15:30.

Όλοι μαζί, να τους κάνουμε να νιώσουν την ανάσα μας

Όλοι μαζί, να εμποδίσουμε το ξεπούλημα των σπιτιών μας που βρίσκεται σε εξέλιξη 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου