Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Ο François Asselineau για την διαμαρτυρία του ΕΠΑΜ έξω από την Πρεσβεία της Ελλάδας

Στο βίντεο: Κατά τη διάρκεια του εορτασμού για την επέτειο των 10 χρόνων από την ίδρυση του γαλλικού αντιευρωπαϊκού κόμματος Union Populaire Republicaine (UPR), ο πρόεδρος του UPR και υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας, François Asselineau, πληροφορεί τα 6.500 συγκεντρωμένα μέλη του κόμματος για την συμμετοχή του, το ίδιο πρωί, στην διαμαρτυρία που διοργάνωσε το ΕΠΑΜ έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι.

Η διοργάνωση αυτή ήταν ενταγμένη σε σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα (ανήμερα της 25ης Μαρτίου) με πρωτοβουλία του ΕΠΑΜ στις ελληνικές πρεσβείες σε Λονδίνο, Παρίσι και Χάγη, δίδοντας έτσι το επίκαιρο και αγωνιστικό φρόνημα που ανταποκρίνεται στην εθνική μας εορτή. Βασικό σύνθημα και αίτημα των εκδηλώσεων ήταν να σταματήσουν οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα.
Ανταπόκριση για τις εκδηλώσεις αυτές μπορείτε να δείτε εδώ.



- Δείτε εδώ την επίσημη μετάφραση στα ελληνικά την έκθεση του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Juan Pablo Bohoslavsky, στην οποία αναφέρεται στην ομιλία του ο François Asselineau.
- Δείτεεδώ περίληψη της έκθεσής του και σχετικές πληροφορίες για τον Juan Pablo Bohoslavsky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου