Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Το Ε.ΠΑ.Μ. σταθερά ενάντια στους πλειστηριασμούς. Κάλεσμα για την Τετάρτη 5/4, ώρα 15:30 στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης


Παρά την συλλογική απόφαση των συμβολαιογράφων να απέχουν από τις διαδικασίες πλειστηριασμών κατοικίας, εν τούτοις στην Θεσσαλονίκη έχει προγραμματιστεί από την ALPHA BANK να «βγάλει στο σφυρί» την Τετάρτη 5/4 την περιουσία ενός συμπολίτη μας, ένα διαμέρισμα μόλις 50 τμ που βρίσκεται στη Ν. Μαγνησία. Θα είμαστε και πάλι όλοι εκεί για να το αποτρέψουμε!

Εκτός από αυτό το διαμέρισμα, την Τετάρτη 5/4/17 εκποιούνται επίσης αγροτεμάχια, επαγγελματικοί, βιοτεχνικοί και βιομηχανικού χώροι, δηλ. κυψέλες εν πολλοίς του παραγωγικού ιστού αυτής της χώρας που την οδηγούν σε ολική εκποίηση κάθε παραγωγικής ικμάδας της. Όταν την ευθύνη για την κατάντια των Ελλήνων πολιτών, την έχει το ξενόδουλο καθεστώς που μας εξουσιάζει με αιχμή του δόρατος της τράπεζες, χρέος όλων μας είναι να διασώσουμε κάθε σπιθαμή εδάφους και περιουσιακών στοιχείων αυτής της χώρας, ανεξαρτήτως της νομικής και ιδιοκτησιακής μορφής του.

Γι αυτούς τους λόγους, πάγια θέση του ΕΠΑΜ είναι να μην προβαίνει σε διαχωρισμό «καλών» και «κακών» πλειστηριασμών ανάλογα με το ακίνητο που πλειστηριάζεται ή την οικονομική κατάσταση του ιδιοκτήτη του, οποιοδήποτε και αν είναι το αντικείμενό του και από οποιονδήποτε φορέα κι αν προέρχονται (τράπεζες, εφορίες, δημόσια ταμεία κλπ), δεδομένου ότι από το 2010 και μετά, η διαδικασία αυτή είναι αντίθετη στο Σύνταγμα και στα χρηστά ήθη ως καταχρηστική και παράνομη. Ας μην διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους οι επικριτές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών αλλά και όσοι αφελείς συμπορεύονται μαζί τους: Οι όποιες περιπτώσεις ελαχίστων οφειλετών συνδέονται με διασπάθιση δημοσίου χρήματος ή διαπλοκής με άνομα συμφέροντα, θα κριθούν από τη δικαιοσύνη όταν αποκατασταθεί η νομιμότητα στη χώρα· όχι όμως με αυτοσχέδιες «δημόσιες ανακρίσεις» του λαϊκού κινήματος, ενώπιον μάλιστα «κορακιών» και «προθύμων» συμβολαιογράφων.

Το ΕΠΑΜ κάνει το καθήκον του απέναντι στο λαό και την πατρίδα αποτρέποντας στο μέτρο του δυνατού την δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας, και δηλώνει ευθαρσώς την πρόθεσή του για την επιστροφή όλων των περιουσιών που πλειστηριάστηκαν στα χρόνια της μνημονιακής κατοχής πίσω στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, αμέσως με την αποκατάσταση της νομιμότητας και την κατοχύρωση της εθνικής κυριαρχίας.

ΚΑΙ αυτήν την Τετάρτη θα είμαστε εκεί για να αποτρέψουμε την εκποίηση της ακίνητης περιουσίας των συμπολιτών μας!

ΟΛΟΙ την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 15:30 στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης (στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου).

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,
ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου