Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Κάλεσμα για την Τετάρτη 19/4 ώρα 15:30 στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, ενάντια στους πλειστηριασμούς



Μετά το σύντομο διάλειμμα της Μεγάλης Εβδομάδας, αντί για την ανάσταση, ξαναρχίζει ο Γολγοθάς χιλιάδων οφειλετών που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του πλειστηριασμού της ακίνητης περιουσίας τους.

Με πρωταγωνίστρια την Eurobank, αλλά και την -υπό εκκαθάριση- Αγροτική Τράπεζα, για άλλη μια εβδομάδα, αγροτεμάχια, καταστήματα και επαγγελματικοί χώροι βγαίνουν στο σφυρί στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, για να ικανοποιήσουν τις (μονίμως ανικανοποίητες) ορέξεις των κορακιών.

Το ΕΠΑΜ θα είναι και πάλι εκεί, για να αποτρέψει στο μέτρο του δυνατού, τις προσπάθειες εκποίησης της ακίνητης περιουσίας των συμπολιτών μας. Πέρα από ανώφελες διακρίσεις μεταξύ "μεγάλης" και "μικρής" περιουσίας που είναι βούτυρο στο ψωμί των τραπεζών, αφού τις επιτρέπουν να εκποιούν και να χωνεύουν περιουσίες με τη συναίνεση μάλιστα ενός τμήματος των υποτίθεται αντιτιθέμενων στα συμφέροντα του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου· και πέρα από την υποκριτική αποχή των συμβολαιογράφων, οι οποίοι από τη μια μεριά απέχουν από πλειστηριασμούς μόνο κατοικιών και από την άλλη, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, προετοιμάζουν την επιβολή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Πράγμα που επιφυλάσσει ακόμη περισσότερο πόνο και εξαθλίωση για τον ελληνικό λαό, αφού προγραμματίζουν την αρπαγή πάνω από  10.000 ακινήτων μέσα στο 2017 και περίπου 15.000 ακινήτων το 2018!

Το ΕΠΑΜ, κάνοντας το καθήκον του απέναντι στο λαό και την πατρίδα, είναι σταθερά εκεί καταγγέλλοντας την παράνομη και αντισυνταγματική αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ακίνητης περιουσίας. Δηλώνοντας ευθαρσώς την πρόθεσή του για την επιστροφή όλων των περιουσιών που πλειστηριάστηκαν στα χρόνια της μνημονιακής κατοχής πίσω στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, αμέσως με την αποκατάσταση της νομιμότητας και την κατοχύρωση της εθνικής κυριαρχίας.

ΚΑΙ αυτήν την Τετάρτη θα είμαστε εκεί για ν’ αποτρέψουμε την εκποίηση
της ακίνητης περιουσίας των συμπολιτών μας!

ΚΑΙ αυτήν την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 15:30 στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης
(στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου).

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,
ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου