Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ο Αγώνας των Ελλήνων συνεχίζεται για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Κυρίαρχη



του Δημήτρη Κυπριώτη*

Οι πολίτες δεν είναι οι δήθεν «αραχτοί» και αδιάφοροι και για αυτό το λόγο δεν συμμετέχουν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και δράσεις ενάντια στο καθεστώς, όπως θέλει να μας παρουσιάζει τα πράγματα η συστημική προπαγάνδα. Η αλήθεια είναι ότι έχουν «σιχαθεί» να ακούνε ψέματα από το σύνολο των εκπροσώπων του κοινοβουλίου και έτσι αποστασιοποιούνται.

Όταν όμως υπάρχουν εκδηλώσεις-ημερίδες πραγματικής ενημέρωσης και όχι συσκότισης, όπως οι 3 που πραγματοποίησε το τελευταίο 3 μηνο το ΕΠΑΜ, τότε τα πράγματα διαφέρουν και για αυτό βλέπουμε μια πολύ πιο διαφορετική εικόνα, που τη διακρίνει η μαζική παρουσία του κόσμου και το τεράστιο ενδιαφέρον του, για να ακούσει και για να μάθει την αλήθεια και την προτεινόμενη λύση από το δράμα που βιώνει.

Στο ΕΠΑΜ είμαστε συγκινημένοι από αυτήν την μαζικότητα των πολιτών και την αποδοχή των εκδηλώσεών μας, αφού ύστερα από 7 χρόνια πίστης στον σκληρό και δύσκολο αγώνα μας, χωρίς να υπάρχουν ακόμη και τα πλέον αναγκαία μέσα, βλέπουμε τους «σπόρους» που «έσπειρε» πρώτος από όλους ο Δημήτρης Καζάκης, να πιάνουν σήμερα όχι απλά ρίζες, αλλά να βγάζουν και καρπούς. Και αυτό μας δίνει μια τεράστια δύναμη και πείσμα για τη συνέχεια!

Αυτό το «αγκάλιασμα» που βλέπουμε από τον κόσμο, βαραίνει ακόμα περισσότερο την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα στον αγώνα μας και μας γεμίζει με αισιοδοξία για την τελική νίκη. Μια νίκη που θα ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, στους Έλληνες στις Ελληνίδες και την εγκαταλειμμένη νεολαία μας!

Όλοι στο ΕΠΑΜ, από το πρώτο μέχρι το νεότερο μέλος μας, έχουμε πάρει τις οριστικές μας αποφάσεις και τραβάμε μπροστά ακόμη ποιο γρήγορα, ποιο δυνατά και ποιο αποφασιστικά.

Στην πορεία μας αυτή ΚΑΛΟΥΜΕ ακόμα και τους πιο διστακτικούς και προβληματισμένους Έλληνες να ενισχύσουν τις γραμμές του ΕΠΑΜ!

Ελληνίδες, Έλληνες

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την αποτίναξη της Κατοχής, για την Απελευθέρωση της Πατρίδας και για την Ευημερία όλων!

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!


*Χαιρετισμός του Δ. Κυπριώτη (Οργανωτικού Γραμματέα του ΕΠΑΜ) στην Ημερίδα με θέμα "Δημόσιο Χρέος, Γιατί είναι δυνατή η διαγραφή του" που διοργανώθηκε από το ΕΠΑΜ στις 19/3/17 στην αίθουσα "Καλλιρρόη" του ξενοδοχείου Royal Olympic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου