Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Η πορεία ενάντια στους ηλεκτρον. πλειστηριασμούς στις 3/3/17
ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΠΑΛΜΟ

ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
 
Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. στη συγκέντρωση - πορεία προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου.
 

Ειδικότερα, στο  πλαίσιο των δράσεων του ΕΠΑΜ κατά των αντιλαϊκών πολιτικών και των επιλογών της κυβέρνησης που στρέφονται κατά των Ελλήνων πολιτών, κατόπιν εντολής των τοκογλύφων δανειστών, πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.
Η δράση αυτή του ΕΠΑΜ πραγματοποιήθηκε και με αφορμή την επερχόμενη μαζική πλέον παράδοση των περιουσιών των Ελλήνων στους τοκογλύφους δανειστές, μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Ωστόσο, επιβεβαιώνοντας την μέχρι τώρα στάση της, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιφύλαξε θερμή υποδοχή στους διαδηλωτές έχοντας παρατάξει τέσσερις διμοιρίες ΜΑΤ στην είσοδο του Υπουργείου, ενώ καθ´ όλη τη διάρκεια της πορείας πετούσε και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, το οποίο τα τελευταία τέσσερα χρόνια δηλώνει το μαχητικό παρόν κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία ολόκληρης της χώρας, δεσμεύτηκε και αυτό αποτελεί ύψιστη υποχρέωση, για την επιστροφή στους νομίμους ιδιοκτήτες τους, της κλεμμένης περιουσίας των Ελλήνων, που αρπάχτηκε από τους τοκογλύφους δανειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου