Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται όπου το κίνημα αδρανεί! Κάλεσμα αποτροπής τους την Τετάρτη 26/7/17, ώρες 15:30 - 17:00




Οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται
όπου το κίνημα αδρανεί!

Οι πλειστηριασμοί σε όλη την Ελλάδα συνεχίζονται παρά την ψευδεπίγραφη "αποχή" των συμβολαιογράφων, εφόσον πολλά από τα μέλη τους την καταπατούν με πλειστηριασμούς ακινήτων απο τις τράπεζες και το δημόσιο σε κάθε ευκαιρία, όταν δεν βρίσκουν μπροστά τους αποφασισμένους πολίτες. Η πρακτική της εκποίησης της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών, προϊόν των μνημονίων που υπέγραψαν όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις, έχει φτάσει στο ζενίθ της, αφού εκποιούνται τώρα πια και κυρίες κατοικίες από τις τράπεζες που ο Ελληνικός λαός έχει ανακεφαλαιοποιήσει ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.

Σε πολλά ειρηνοδικεία  ανά την Ελλάδα, κάθε Τετάρτη από τις 16:00 έως τις 17:00, οι τραπεζίτες και η εφορία μαζί με τον συρφετό που τους συνεπικουρεί, βρίσκουν μπροστά τους αποφασισμένους πολίτες που σταματούν τους πλειστηριασμούς. 

Στην Θεσσαλονίκη, στο ειρηνοδικείο της πόλης, κάθε Τετάρτη δίνεται η μάχη για να σωθούν τα σπίτια των συμπολιτών μας. Το Ε.Πα.Μ., έχοντας πρωτοστατήσει στη σωτηρία χιλιάδων ακινήτων των συμπολιτών μας απο τράπεζες και δημόσιο και μετέχοντας ενεργά όπου υπάρχει πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών, έχει ξεκινήσει πριν απο δύο χρόνια τον αγώνα κατά τον πλειστηριασμών και στη Θεσσαλονίκη, μετέχοντας έκτοτε σταθερά κάθε Τετάρτη με την παρουσία των μελών και των φίλων του,
και καλεί κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως αν θίγεται άμεσα ή όχι, να βρίσκεται στα δικαστήρια, στο ισόγειο του δικαστικού μεγάρου, την Τετάρτη 26/7/2017 και κάθε Τέταρτη στις 15:30.

Όλοι μαζί, να τους κάνουμε να νιώσουν την ανάσα μας
Όλοι μαζί, να εμποδίσουμε το ξεπούλημα των σπιτιών μας που βρίσκεται σε εξέλιξη 
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ

Ενδιαφέρουσες αναφορές και άρθρα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου