Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ο Greg Palast με το Μ. Νευραδάκη στο "Διάλογος Radio" - 30/01/2015 (ηχητικό)


Ο «Διάλογος» της Νέας Υόρκης με το Μιχάλη Νευραδάκη στο e-roi.gr σε μια συνέντευξη με τον παγκόσμιας φήμης ερευνητικό δημοσιογράφο (BBC, The Guardian) και συγγραφέα Greg Palast.

 Ο Palast μίλησε για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσιάζει, για το ευρώ, την ιστορία του και τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ο Palast ότι πρέπει να αποχωρήσει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, ενώ επίσης αναφέρθηκε στην έρευνα του που αφορά τον ρόλο της Goldman Sachs στην Ελληνική οικονομική κρίση, αλλά και για την υπό συζήτηση Ευρωατλαντική Συμφωνία (TTIP).
 Συγκεκριμένα για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει ότι το ΕΥΡΩ είναι η ασθένεια και οχι η θεραπεία της ασθένειας,με λίγα λόγια θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δύο πράγματα,θέλει να κάνει κάτι που είναι αδύνατον να γίνει,να καταργήσει δηλαδή την λιτότητα που έρχεται μαζί με το ΕΥΡΩ,αλλά να διατηρήσει το ΕΥΡΩ σαν νόμισμα της χώρας.Θέλουν να θεραπεύσουν τον εαυτό τους από την λέπρα αλλά δεν θέλουν να φύγουν από την αποικία λεπρών,και αυτό είναι αδύνατον να συμβεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου