Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Ανοιχτή συνέλευση στο λαό και τους φορείς στην Καλλιθέα - 01/02/2015 (vid)

 Θέμα: Η κατάσταση και οι προοπτικές της πατρίδας μας μετά τις εκλογές 


Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο σε συνέχεια του διαλόγου που έχει ξεκινήσει με τον λαό για την κατάσταση πριν και μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης στην χώρα μας, κάλεσε σε ανοιχτή συνέλευση τα μέλη τους φίλους και γενικότερα τον λαό της Αθήνας, να συζητήσουμε για την πολιτική κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώνεται μετά τις εκλογές και τις προοπτικές της πατρίδας μας.
 Έγινε εισήγηση εκ μέρους του Ε.ΠA.Μ. από την Πολιτική γραμματεία και από τον οικονομολόγο αναλυτή Δημήτρη Καζάκη.
 Η ανοιχτή συνέλευση έγινε την Κυριακή 01/02/2015 στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη του Δήμου Καλλιθέας
 Παρακάτω ακολουθεί το ψήφισμα που βγήκε από την ΑΝοιχτή συνέλευση που διοργάνωσε το ΕΠΑΜ. Θέμα: Η κατάσταση και οι προοπτικές της πατρίδας μας μετά τις εκλογές Στις 1 Φεβρουαρίου 2015 μετά από το κάλεσμα του ΕΠΑΜ σε Ανοιχτή Συνέλευση με θέμα «την πολιτική κατάσταση και τις προοπτικές που ανοίγονται μετά τις εκλογές» η συνέλευση κατέληξε ομόφωνα στο ακόλουθο ψήφισμα: Οι εκλογές έγιναν αλλά η θηλιά του χρέους των Δανειακών Συμβάσεων και των δεσμεύσεων παραμένουν. Η ανεργία, η φτώχεια, η εξαθλίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας είναι ακόμα εδώ. Το Δημοσιονομικό Σύμφωνο Σταθερότητας είναι επίσης εδώ. Η Ανοιχτή Συνέλευση θεωρεί αναγκαία την λαϊκή κινητοποίηση στην λογική ενός ευρύτερου μετώπου συσπείρωσης προς την κατεύθυνση της λύσης των άμεσων και βασικών προβλημάτων του λαού μας, την πλήρη απόδοση δικαιοσύνης, την αποδέσμευση από τα δεσμά του χρέους, της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Στην Ανοιχτή Συνέλευση συμμετείχαν, χαιρέτησαν, τοποθετήθηκαν και συνυπέγραψαν το ψήφισμα και εκπρόσωποι της Ανταρσύα – ΝΑΡ και του Σχεδίου Β. Καλλιθέα
 1/02/2015