Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Το ΤΑΙΠΕΔ ξεπούλησε παράνομα το «Ελληνικό» και η αντιπολίτευση το... διαπίστωσε!


Η σπουδή με την οποία το ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση του φιλέτου του Ελληνικού στη Lamda Development του Ομίλου Λάτση, καταμαρτυρεί την πρόθεση δημιουργίας τετελεσμένων. Η παραχώρηση οριστικοποιήθηκε πριν ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες, έναντι εξευτελιστικού τιμήματος.

Η πασιφανής στόχευση της κυβερνώσας συμμορίας να ξεπουλήσει «όσο-όσο» τη δημόσια περιουσία –εξυπηρετώντας ταυτοχρόνως συμφέροντα της εγχώριας οικονομικής ελίτ– είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Όμως, αυτό που θα περίμεναν οι πολίτες από την αντιπολίτευση είναι η μη αναγνώριση αυτής της διαδικασίας στο σύνολό της. Αντί να... διαπιστώνει το ξεπούλημα «μηρυκάζοντας» φληναφήματα περί σκανδάλων και αναπαράγοντας την αμφισβήτηση του –κατά περίπτωση– τιμήματος, να δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά, ότι η δημόσια περιουσία ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ! Και επιπλέον να θέσει ως πρωταρχικό αίτημα και δέσμευση τη διάλυση /κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και την επανάκτηση του δημόσιου χαρακτήρα των περιουσιακών στοιχείων που έχουν περιέλθει στην κυριότητά του. Αυτή η πολιτική στάση, θα ήταν όντως ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, με κατεύθυνση την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος!

Το Ε.Πα.Μ θεωρεί ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, αυτό που αποτελεί αδήριτη ανάγκη, είναι ο ίδιος ο λαός μονιασμένος και ενωμένος, να πάρει στα χέρια του τις τύχες της χώρας, αποτρέποντας το ξεπούλημα της πατρίδας μας!

Το Γραφείο Τύπου
Αθήνα 18/11/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου