Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Κάλεσμα για αποτροπή πλειστηριασμών


ΚΑΛΕΣΜΑ

Πατριώτες δημοκράτες Θεσσαλονικείς

Είναι κοινός τόπος για όλους μας ότι δεν διαβιούμε σε ευνομούμενη πολιτεία. Η πατρίδα μας βρίσκεται σε κατοχή υπο την εποπτεία του τριμελούς οργάνου των “δανειστών”. Η κατάλυση των συνταγματικών εγγυήσεων για την δικαστική προστασία, την δίκαιη κατανομή φορολογικών βαρών, την προστασία της ιδιοκτησίας, της εργασίας, της οικογένειας και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων υλοποιείται μεθοδικά εδώ και τέσσερα χρόνια.
Η πτώση του ΑΕΠ κατά 30% και την ανεργία να αγγίζει το 50%. Η απαξίωση της εργασίας με συρρίκνωση των εισοδημάτων πάνω από 50%. Η πλήρης οικονομική απαξίωση της κινητής και ακίνητης δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Η ληστρική υπερφορολόγηση. Η πλήρης απουσία προνοιακών παροχών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Όλα αυτά τα μεγέθη υποδηλώνουν τόσο την ολική καταστροφή της οικονομίας που λειτουργεί πλέον σε συνθήκες αποπληθωρισμού, όσο και την διάλυση του κοινωνικού ιστού με την αύξηση των θανάτων και αυτοκτονιών, την τραγική μείωση των γεννήσεων , την αύξηση των ψυχικών και καρδιακών νόσων, της μετανάστευση, της πορνείας, του τζόγου, των ναρκωτικών, του αλκοολισμού, κ.α.
Η μοναδική μέριμνα που έχουν επιδείξει οι δοσίλογες κυβερνήσεις των μνημονίων είναι η διάσωση των τραπεζών (με τη συνεχή χρηματοδότηση ) και η διασφάλιση των συμφερόντων των “δανειστών”.
Από τις τελευταίες πράξεις του δράματος που βιώνουμε, έχουν αρχίσει να παίζονται τώρα με την εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού αντί πινακίου φακής. Η αναμενόμενη κατάργηση προστασίας της πρώτης κατοικίας, με την επικείμενη έλευση του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας για την εκπλειστηρίαση περιουσιών με συνοπτικές διαδικασίες είναι προ των πυλών.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να συμπράξουμε σε αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ παρακολουθώντας αμέτοχοι.

Παίρνουμε την σκυτάλη από τους αγωνιζόμενους συμπολίτες μας στην Κρήτη, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, τον Βόλο και στοιχιζόμαστε μαζί τους. Σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε ειρηνοδικείο , όλοι μαζί μια γροθιά.

ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε δημοκράτη πολίτη, την τοπική αυτοδιοίκηση, συλλόγους και φορείς της πόλης, κάθε συλλογικότητα σε συγκέντρωση διαμαρτυρία στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, στο Δικαστικό Μέγαρο, την Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2014 και ώρα 15:00 Να αποτρέψουμε επικείμενους πλειστηριασμούς και να συντονίσουμε την κλιμάκωση του αγώνα .

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου