Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Η εκδήλωση του ΕΠΑΜ Θερμαϊκού στους Ν. Επιβάτες, 29/11/13



«Μονόδρομος η ανατροπή» ήταν το θέμα της εκδήλωσης που οργάνωσε ο πυρήνας Ε.Πα.Μ Θερμαϊκού την Παρασκευή 29/11/2013 στο ΚΑΠΗ Ν. Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα μέλη του πυρήνα του Ε.Πα.Μ. Θερμαϊκού παρουσίασαν αναλυτικά τα 5 προτάγματα του Ε.Πα.Μ. Παράλληλα με την παρουσίαση, προβάλλονταν βίντεο με τα προτάγματα του Ε.Πα.Μ. καθώς και τις προτάσεις του Δημήτρη Καζάκη για την ανασύσταση της οικονομίας μετά από την έξοδο από το ευρώ και την καθιέρωση εθνικού νομίσματος.  

Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού, οι οποίοι έθεσαν ερωτήματα στους διοργανωτές της εκδήλωσης σχετικά με τις θέσεις του Ε.Πα.Μ. Τέθηκε επίσης εκ μέρους των πολιτών κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η αναγκαιότητα συσπείρωσης όλων των αντικαθεστωτικών δυνάμεων, φορέων, ομάδων και ατόμων σε κοινό μέτωπο αγώνα για την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξης πραγμάτων.  

Η εκδήλωση η οποία ήταν άψογη από οργανωτικής πλευράς, έκλεισε αφήνοντας θετικές εντυπώσεις τόσο όσον αφορά τα θέματα που παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν από τα μέλη του πυρήνα του Ε.Πα.Μ. Θερμαϊκού, όσο και για τη δυνατότητα που δόθηκε στους πολίτες να εκφράσουν ανοιχτά και δημόσια τη γνώμη τους για το μέλλον της χώρας και την ανάγκη δραστηριοποίησής τους ώστε να καταστεί αυτό εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου