Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

23/11: Δράσεις των Πυρήνων Νεάπολης/Πολίχνης και Ευόσμου σε λαϊκές αγορές

Το Σάββατο 23/11/2013 πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης του κόσμου από τους πυρήνες Νεάπολης/Πολίχνης και Ευόσμου στη Λαϊκή Αγορά της Νεαπόλεως. Η δράση αυτή έλαβε χώρα με διανομή φυλλαδίων, με κατασκευές ανάρτησης πλακάτ, με τραπεζάκι καθώς και με τηλεβόα. 

Κινούμενοι συνεχώς τα μέλη του ΕΠΑΜ ανάμεσα στο πλήθος της αγοράς με τον τηλεβόα και με την διανομή φυλλαδίων -έναν πλήθος σε πολλούς απο τους οποίους είμαστε πλέον γνώριμοι απο προηγούμενη παρόμοια δράση μας- έδωσαν τη δυνατότητα να ακουστούν οι θέσεις του ΕΠΑΜ για την έξοδο από την κρίση. Δίνοντας έτσι ελπίδα στον κόσμο ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται κι ότι με τη λαϊκή αυτοοργάνωση μπορούμε να αναπτύξουμε σθεναρή αντίσταση στα σχέδια που απεργάζονται για τη χώρα και το λαό με στόχο την πλήρη ανατροπή τους.



Ο Πυρήνας του ΕΠΑΜ Νεάπολης/Πολίχνης, εκτός απο τις προγραμματισμένες συνελεύσεις των μελών του κάθε Δευτέρα στις 9 μμ, διατηρεί επίσης ανοιχτό τον χώρο των γραφείων του για ελεύθερες συζητήσεις και επαφές με τον κόσμο κάθε Παρασκευή απο τις 7 μμ μέχρι τις 10 το βράδυ. 


Η διεύθυνση είναι επί της οδού Αρχαιοτήτων 46 (περιοχή Παναγίας Φανερωμένης, στη Νεάπολη). 
Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 698 5038 366 (emai epamneapolixnis@gmail.com). 
Στο Facebook μπορεί να επικοινωνήσει οποιοσδήποτε πατώντας εδώ: Επαμ Νεαπολίχνης, ΕΠΑΜ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου