Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης: Εκδήλωση στα Διαβατά (βίντεο)


Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και πληροφόρησης του κόσμου από το ΕΠΑΜ θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε στις 28/9 εκδήλωση στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης με θέμα «Ευρωπαϊκή Ένωση και Δημοκρατία». Προβλήθηκαν δύο βιντεοταινίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης: 1. Η εξαιρετική παραγωγή του ΕΠΑΜ Πάτρας με τον εύγλωττο τίτλο «Βοήθεια, Σώζουν τη χώρα» με αναφορά στα σημερινά εντός Ελλάδος τεκταινόμενα, και τμήμα του μεταγλωττισμένου ντοκυμανταίρ «Ο δρόμος προς την δικτατορία» με αναφορά στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) και το ευρώ.

Η εισήγησης της εκδήλωσης, που πολύ εμπεριστατωμένα επιμελήθηκε και πραγματοποίησε ο συναγ. Ανδρέας Καϊτζής (κάτοικος των Διαβατών και μέλος του πυρ. Ευόσμου του ΕΠΑΜ) είχε ως θέμα την αναδόμηση της έννοιας του ευρώ. Μετά την εισήγηση ακολούθησε δημόσια συζήτηση όπου έλαβαν το λόγο κάτοικοι της περιοχής και μέλη του ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία τόσο από πλευράς συμμετοχής όσο και από πλευράς των απόψεων που εκφράστηκαν κατά τη συζήτηση, πράγμα που ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας για τη συνέχιση παρόμοιων δράσεων και σε άλλες περιοχές.


Στιγμιότυπα της εκδήλωσης μπορείτε να παρακολουθήσετε στα δύο βίντεο που ακολουθούν. 
Σ.Σ.: Η εικόνα των βίντεο μπορεί να αδικεί το μέγεθος της επιτυχίας της εκδήλωσης, ωστόσο παρά τις αντικειμενικές και τεχνικές δυσκολίες (έλλειψη τηλεοπτ. φωτισμού), έγινε φιλότιμη προσπάθεια κατα τη λήψη και την επεξεργασία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βίντεο 1: Η εισαγωγική ομιλία



Βίντεο 2: Η δημόσια συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου