Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Αίτημα επανένταξης στο ΕΠΑΜ πρ. μελών και φίλων



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΑΜ

Με τον  ΓΓ του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη, συναντήθηκαν  χθες  7 Ιουνίου 2017 στα  κεντρικά γραφεία του Μετώπου, πρώην μέλη και φίλοι του ΕΠΑΜ, με πρωτοβουλία των ιδίων.

Η  συνάντηση που έγινε σε φιλικό και ζεστό κλίμα, διήρκεσε μία ώρα και έδωσε την ευκαιρία και στις δύο πλευρές να ξεδιαλύνουν με κάθε ειλικρίνεια τα όποια σύννεφα υπήρχαν και τα οποία είχαν σταθεί η αφορμή στο παρελθόν, να  οδηγήσουν τους συναγωνιστές εκτός των γραμμών του Μετώπου.

Εκτός από τα παραπάνω,  οι συναγωνιστές ζήτησαν και ενημερώθηκαν από τον ΓΓ για τις τρέχουσες εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς επίσης και για τις πρωτοβουλίες του ΕΠΑΜ στην κατεύθυνση   συγκρότησης  Πατριωτικής και Δημοκρατικής Συμμαχίας, για την οποία δήλωσαν ότι θα ήθελαν να συνδράμουν ενεργά με κάθε τρόπο.

Τέλος, εξέφρασαν την επιθυμία τους να επανενταχθούν στην οργάνωση και να προσφέρουν τις όποιες δυνάμεις τους για την ευόδωση του αγώνα  του ΕΠΑΜ.

Ο ΓΓ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης, αφού τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τους για την  συνάντηση αυτή, τους δήλωσε ότι το αίτημα της επανένταξής τους στις οργανώσεις του Μετώπου, θα συζητηθεί στα όργανα και θα ρυθμιστεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό του ΕΠΑΜ.

08/06/2017
Δημήτρης Κυπριώτης
Οργανωτικός Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου