Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η εκδήλωση του ΕΠΑΜ στη Θεσσαλονίκη για το εθνικό νόμισμα



Φωτο απο την εκδήλωση
Ο τομέας Θεσσαλονίκης του ΕΠΑΜ εγκαινίασε σειρά τακτικών εκδηλώσεων – ανοικτών συζητήσεων με θέματα που συμβάλλουν στην ευρύτερη αυτομόρφωση μελών και φίλων, και άπτονται της αναγκαιότητας απαλλαγής της χώρας μας από τα κατοχικά δεσμά που της επέβαλαν οι δανειστές.

Η εγκαινίαση των εκδηλώσεων έγινε το Σάββατο 14/1/17 στα γραφεία του ΕΠΑΜ (Ναυμαχίας Έλλης 4), με πρώτο θέμα την "Αναγκαιότητα του Εθνικού νομίσματος'' και ομιλήτρια την Άννα Μπαλούμη/Σεμερτζίδου, εκπαιδευτικό, μέλος του συντονιστικού της Τ.Ο. ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης.

Μετά από την εμπεριστατωμένη, πλήρη και μεστή εισήγηση, ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση
Φωτο απο την εκδήλωση
επί του θέματος. Οι εντυπώσεις της όλης διοργάνωσης ήταν ιδιαίτερα θετικές γιατί δόθηκε η δυνατότητα να αναλυθούν σε βάθος τα ζητήματα που αφορούν την εφαρμογή του εθνικού νομίσματος ως αναγκαίου όρου
στην προοπτική της εθνικής ανεξαρτησίας, της συγκρότησης κράτους δικαίου και της απόκτησης δημοκρατικής συνοχής στη διαλυμένη κοινωνία μας, ενθαρρύνοντας έτσι τα μέλη και τους φίλους για τη συνέχεια αυτής της τόσο σημαντικής πρωτοβουλίας.

Η επόμενη εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/1 στην Ιωνία από το ΕΠΑΜ Τ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης με εισηγητή τον λογιστή ΑΤΕΙ και μέλος του ΕΠΑΜ Ανδρέα Καϊτζή. Λεπτομέρειες της εκδήλωσης θα αναρτηθούν με σχετική ανακοίνωση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου