Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Μια μαχόμενη ομολογιούχος υποψήφια ευρωβουλευτής


Αλεξάνδρα Γεροντάκη
Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Ε.ΠΑ.Μ.



  
Η Αλεξάνδρα Γεροντάκη, η οποία αγωνίζεται ενεργά και με σθένος μαζί με τον Σύλλογο Φυσικών Προσώπων Ο.Ε.Δ. για το θέμα της αποκατάστασης της αδικίας κατά των μικρο-ομολογιούχων, καθώς είναι και η ίδια παθούσα από το PSI του 2012, είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με το Ε.ΠΑ.Μ. (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο).

Τον Δεκέμβριο 2013, με δική της πρωτοβουλία και ενέργειες, προσκλήθηκαν ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης και το τμήμα Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.ΠΑ.Μ. να μιλήσουν στους ομολογιούχους της Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, και στην οποία επίσης προσκλήθηκε και συμμετείχε ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ο.Ε.Δ. κ. Δημήτριος Αλεξόπουλος, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία (δείτε ανταπόκριση και βίντεο από εκείνη την εκδήλωση πατώντας εδώ).

Η πρόσκληση εκείνη υπήρξε η αφορμή της περαιτέρω γνωριμίας της με το Ε.ΠΑ.Μ. και με τον γεν. γραμματέα του, Δημήτρη Καζάκη. Επιστέγασμα αυτής της γνωριμίας ήταν η αποδοχή της πρότασης του Ε.ΠΑ.Μ. προς την Αλεξάνδρα Γεροντάκη να είναι υποψήφια του Μετώπου στις ευρωεκλογές 2014. Έχοντας ήδη ενστερνιστεί τα προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. για την διέξοδο από την κρίση, και συμφωνώντας απόλυτα με τις θέσεις του Μετώπου για το θέμα των ομολογιούχων, η Αλεξάνδρα δέχθηκε την πρόταση που της έγινε φρονώντας ότι η κατάφωρη αδικία κατά των ομολογιούχων του δημοσίου, έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες αποκατάστασης αν πάρει ευρείες διαστάσεις γνωστοποίησης και διεθνοποίησης μέσα από τα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου. 

Η συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΕΠΑΜ, αποτελεί υπόσχεση τιμής να διαθέσει όλες τις δυνάμεις της στην αποκατάσταση της αδικίας κατά των ομολογιούχων του δημοσίου και στον αγώνα για Ελεύθερη και Δημοκρατική Ελλάδα.
  • Την ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ. για το θέμα των ομολογιούχων μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ.
  • Το βιογραφικό της Αλεξάνδρας Γεροντάκη μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.
Η Αλεξάνδρα Γεροντάκη σας καλεί να την  ψηφίσετε
στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου
ψηφίζοντας Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου