Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αλεξάνδρα Γεροντάκη, Θεσσαλονίκη, υποψήφια του ΕΠΑΜ στις ευρωεκλογές


Η Αλεξάνδρα Γεροντάκη γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Σταυρούπολης (Δήμος Παύλου Μελά).

Εργάστηκε στην ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΑΕ (στο τμήμα των διεθνών και τοπικών διαγωνισμών, στη δειγματοληψία και στην προβολή των προϊόντων), στην ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ  καθώς και στα πολυκαταστήματα ΦΩΚΑΣ, μέχρι την πτώχευση της εταιρείας που έστειλε στην ανεργία περί τους 600 εργαζόμενους. Ανάμεσά τους και την ίδια.

Κατέχει πτυχίο αγγλικών και γνωρίζει γαλλικά.

Αγωνίζεται ενεργά και με σθένος για το θέμα της αποκατάστασης της αδικίας κατά των μικρο-ομολογιούχων, καθώς είναι και η ίδια παθούσα από το PSI του 2012, προσπαθώντας μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές της στην επίτευξη λύσης.

Η γνωριμία της με το ΕΠΑΜ έγινε το καλοκαίρι του 2013 όταν διάβασε στο διαδίκτυο τις προτάσεις του Δημήτρη Καζάκη για διέξοδο από την κρίση, οι οποίες την βρήκαν απολύτως σύμφωνη, και έκτοτε συμμετέχει ως φίλη στον αγώνα του Μετώπου.

Τον Δεκέμβριο 2013, με δική της πρωτοβουλία και ενέργειες, προσκλήθηκαν ο Δημήτρης Καζάκης και το τμήμα Νομικής Αλληλεγγύης του ΕΠαΜ να μιλήσουν στους ομολογιούχους της Θεσσαλονίκης. Η ομιλία η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία (δείτε ανταπόκριση και βίντεο από εκείνη την εκδήλωση πατώντας εδώ).

Η συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΕΠΑΜ, αποτελεί υπόσχεση τιμής να διαθέσει όλες τις δυνάμεις της στον αγώνα για Ελεύθερη και Δημοκρατική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου