Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

H Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. για τους πλειστηριασμούς



Ανακοίνωση

Πριν από τέσσερα χρόνια το Ε.ΠΑ.Μ. πρωτοστάτησε στην αντίσταση απέναντι στη στοχευμένη αρπαγή  της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών από το μακρύ χέρι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και  τις «ελληνικές» συστημικές Τράπεζες.


Ξεκινώντας από το Ηράκλειο της Κρήτης και σταδιακά σε όλη την Ελλάδα,  η αντίδραση απέναντι στο Καθεστώς Κατοχής που είχε και έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας αγκαλιάστηκε σταδιακά από απλούς πολίτες αλλά και άλλους κομματικούς σχηματισμούς. Με τους τελευταίους να προσπαθούν να τη σφίξουν τόσο σφικτά  στην αγκαλιά τους,  με αποτέλεσμα η αντίδραση αυτή, πολλές φορές,  να προσπαθεί με δυσκολία να αναπνεύσει.

Παρ΄ όλα αυτά, αυτή η δυναμικότητα της συγκεκριμένης αντίδρασης των πολιτών έκανε ξεκάθαρο στην Ευρωπαϊκή εγκληματική οργάνωση των Βρυξελλών, αλλά και των εγχώριων συνεργατών τους, πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω, δείχνοντας περισσότερο πείσμα και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Πολλές φορές ακόμα, έχοντας απέναντί του κάποια από τα Σώματα Ασφαλείας του «ελληνικού» κράτους που η συμπεριφορά τους παρέπεμπε σε πραιτοριανούς άλλων εποχών. Άλλες φορές μπροστά σε Συμβολαιογράφους που, ενίοτε, κάποιοι από αυτούς, γινόντουσαν εριστικοί και είρωνες απέναντι σ’ έναν λαό που αντιστεκόταν και θα συνεχίσει να αντιστέκεται.

Έκλεισε λοιπόν ένας κύκλος «Συνταγματικής» Διαδικασίας και από τις δύο πλευρές.

Τώρα ξεκινάει ένας καινούριος πέρα και πάνω από Συνταγματική έννοια, που υπακούει μόνον στις ορέξεις των Δανειστών, των Τραπεζών και του υπόδουλου πολιτικού προσωπικού της χώρας. Αυτό το ονόμασαν: «ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί».

Ο λαός όμως για ακόμη μια φορά θα τους εξηγήσει, πάντα με βάση το Ακροτελεύτιο Άρθρο του Συντάγματος (΄Αρθρο 120 παρ.4),  πως λογαριάζουνε χωρίς τον ξενοδόχο που δεν είναι άλλος από τον ελληνικό λαό. Θα τους φωνάξει ένα ακόμα βροντερό ΟΧΙ. ΟΧΙ στην αρπαγή της περιουσίας τους που με τόσο κόπο έχτισε αυτός και οι προηγούμενες γενιές, και θα το κάνει διότι δικαιούται και υποχρεούται να αντιστέκεται με κάθε μέσο.

Αθήνα, 21/2/2018
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου